Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Léto - čas jahodLéto - čas jahod Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 26.06. 2025
Dnes má svátek Adriana
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Japonské filé

fotka Japonské filé
Vložil:
Porcí:1
Doba přípravy: 50 min
Hodnocení:  +++-______
Počet hodnocení: 12

Použité suroviny receptu Japonské filé:

rybí filé  |  citronová štáva  |  sůl  |  pepř  |  máslo  |  kysaná smetana  |  petrželka  |  polévková zelenina  |  čerstvé mandarinky  |  strouhaný sýr

Postup přípravy receptu Japonské filé:

Filé pokapeme citronem a necháme odpočinout. Zeleninu nakrájíme nadrobno nebo nastrouháme nahrubo, podusíme na másle, přendáme do pekáčku, položíme filé, okořeníme, pokapeme smetanou a navrch položíme plátky oloupaných mandarinek. Zasypeme sýrem a zapečeme.
Podáváme jak jinak než s rýží.


Fotky receptu Japonské filé:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Japonské filé
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !