Použité suroviny receptu Italská ryba za pár minut:
5 ks rybích filet
| hotová omáčka na špagety
| 2 lžíce čerstvé petrželky
| 1/4 lžičky sušeného oregana
| 1/2 lžičky bazalky
| pepř
| sýr(mozzarella,ale může být i jiný) na posypání
Postup přípravy receptu Italská ryba za pár minut:
Filety opepříme a dáme do zapékací mísy, přelijeme omáčkou na špagety smíchanou s petrželkou a ostatním kořením. Posypeme sýrem a dáme zapéct na 160 °C asi 20-25 minut.
Podáváme s bílým pečivem s česnekovým máslem, které si připravíme z čerstvé petrželky, soli, česneku a másla. Vše rozmixujeme do hladka a směsí potíráme (pouze z jedné strany) na kolečka nakrájenou bagetu nebo jednotlivé půlky. Dáme na plech (máslem nahoru) a zapečeme lehce do křupava. Rybu servírujeme na listech salátu s čerstvými rajčaty a něčím dobrým na zapití.
Fotky receptu Italská ryba za pár minut:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!