Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 22.01. 2025
Dnes má svátek Slavomír
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Pangasius s čerstvým zázvorem

fotka Pangasius s čerstvým zázvorem
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 45 min
Hodnocení:  ++++++-___
Počet hodnocení: 32

Použité suroviny receptu Pangasius s čerstvým zázvorem:

1 kg pangasia dolnookého (4 filety)  | 1 kořen čestvého zázvoru  | špetka soli  | špetak pepře  | 1/2 lžičky kmínu  | 40 ml oleje

Postup přípravy receptu Pangasius s čerstvým zázvorem:

Filety omyjeme a osušíme, vetřeme do nich sůl, pepř a potřeme je slabou vrstvou čerstvého jemně strouhaného zázvoru.
Necháme je 30 minut odležet a poté každý filet vkládáme do vrstvy rozpáleného oleje smíseného v poměru 50/50 (olivový/slunečnicový).
Opékáme dozlatova a jako přílohu servírujeme opečené brambory.


Fotky receptu Pangasius s čerstvým zázvorem:

Pangasius s čerstvým zázvorem
Pangasius s čerstvým zázvorem
Pangasius s čerstvým zázvorem
Fotky vložil: hlouskova,Vlamape 
Hodnocení receptu Pangasius s čerstvým zázvorem
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !