Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 28.11. 2024
Dnes má svátek René
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Pečený kapr na víně a kmíně

fotka Pečený kapr na víně a kmíně
Vložil:
Porcí:8
Doba přípravy: 85 min
Hodnocení:  +-________
Počet hodnocení: 5

Použité suroviny receptu Pečený kapr na víně a kmíně:

8 plátků porcovaného kapra  | dle chuti: sůl (podravka)  | dle chuti: kmín celý  | dle chuti: citronová šťáva  | dle potřeby: máslo  | dle potřeby: bílé suché víno

Postup přípravy receptu Pečený kapr na víně a kmíně:

Naporcovaného kapra na podkovy (půlpodkovy se lépe pečou) nasolíme, pokapeme citronovou šťávou, pokmínujeme kůži, na každý podílek kapra dáme lžíci pravého másla a necháme v chladničce 2 hodiny odležet. Poté pečeme v troubě při 200 - 250 stupních asi 40 minut, v průběhu pečení doléváme (podléváme) suché bílé víno, poslední dolití vína by mělo být 3 minuty před koncem pečení (pěkně se vsákne do masa). Podáváme s bramborovým salátem nebo bílým pečivem.


Fotky receptu Pečený kapr na víně a kmíně:

Pečený kapr na víně a kmíně
Fotky vložil: jessynka 
Hodnocení receptu Pečený kapr na víně a kmíně
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !