Jeřabiny - nejoblíbenější receptyJeřabiny - nejoblíbenější recepty Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 10.09. 2025
Dnes má svátek Irma
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Krab se žampiónovou omáčkou

fotka Krab se žampiónovou omáčkou
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení:  +++++_____
Počet hodnocení: 6

Použité suroviny receptu Krab se žampiónovou omáčkou:

250 g krabího masa (nebo krabích tyčinek-surimi)  | 100 g žampionů  | 100 g tvrdého strouhaného sýra  | 50 g másla  | 5 lžic bílého vermutu  | 2 lžíce mouky  | 2 velké lžíce zelené sekané petrželky  | 1 malá cibulka nebo zelený pórek  | 1 šálek smetany  | dle chuti: sůl a pepř

Postup přípravy receptu Krab se žampiónovou omáčkou:

1. Na másle zpěníme na plátky nakrájené žampiony, nasekanou zelenou petrželku, cibulku nebo pórek.
2. Přidáme mouku, mírně ji osmahneme za stálého míchání a vše zalijeme smetanou.
3. Přidáme strouhaný sýr a mícháme až se rozpustí.
4. Ochutíme vermutem, opepříme, osolíme.
5. Opatrně vmícháme krabí maso rozkrájené na kousky a necháme 8 až 10 minut prohřát.
6. Podáváme s bílým pečivem nebo chlebem.





Fotky receptu Krab se žampiónovou omáčkou:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Krab se žampiónovou omáčkou
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !