Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty Nejoblíbenější VÁNOČNÍ KOLEDYNejoblíbenější VÁNOČNÍ KOLEDY Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 23.12. 2025
Dnes má svátek Vlasta
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Pstruh s růžovým kaviárem

fotka Pstruh s růžovým kaviárem
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 30 min
Hodnocení:  +_________
Počet hodnocení: 4

Použité suroviny receptu Pstruh s růžovým kaviárem:

4 lžičky koření na ryby  | 5 dkg Herkules  | 4 lžičky sůl  | 2 lžíce máslo  | 1 ks pasta z růžového kaviáru  | 4 ks pstruh  | na potření: olivový olej  | omáčka:  | 2 špetky sůl  |  1/2 dl mléko  | 1 kelímek kysaná smetana  | podle chuti: pepř

Postup přípravy receptu Pstruh s růžovým kaviárem:

Ryby dobře očistíme, opláchneme vodou a osušíme. Každou dobře prosolíme a posypeme kořením. Dovnitř vetřeme trochu pasty z růžového kaviáru a vložíme 2 proužky salámu Herkules. Nakonec pstruha zakapeme uvnitř i vně olivovým olejem a necháme ho chvíli uležet.

Rozpustíme si máslo v hlubší pánvi (na ryby) a vložíme připravené pstruhy. Opečeme z jedné strany, asi po 10-ti minutách ryby otočíme a přikryjeme poklicí. Necháme dopéci (asi 5 minut).

Po vyjmutí ryb přidáme do výpeku kysanou smetanu rozmíchanou s mlékem a necháme ji krátce prohřát.

Pstruhy podáváme s vařenými brambory, které podléváme smetanovou omáčkou. Zdobíme lžičkou pasty z růžového kaviáru.



Fotky receptu Pstruh s růžovým kaviárem:

Pstruh s růžovým kaviárem
Fotky vložil: mikejla 
Hodnocení receptu Pstruh s růžovým kaviárem
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
    Náš tip


    Další tipy


    NAVŠTIVTE NÁS ...
    PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

    Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !