Školní rok 2020/2021Školní rok 2020/2021 Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online! - 3 obtížnosti i pro chytré ženyHrajte s námi SUDOKU online! - 3 obtížnosti i pro chytré ženy
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 15.05. 2021
Dnes má svátek Žofie
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Rychlá jablečná buchta

fotka Rychlá jablečná buchta
Vložil:
Porcí:6
Doba přípravy: 45 min
Hodnocení:  ++++++-___
Počet hodnocení: 4

Použité suroviny receptu Rychlá jablečná buchta:

2 hrnky polohrubé mouky  | 1 hrnek cukru krupice  | 1/2 hrnku oleje  | 1 hrnek mléka  | 1 lžíce kakaa  | 1/2 lžíce skořice  | 4 lžíce rozinek  | hrst ořechů  | 4 hrnky nastrouhaných jablek

Postup přípravy receptu Rychlá jablečná buchta:

V podstatě jsem vše smíchala ve velké míse ručním šlehačem....Jen rozinky a jablka jsem přidala až nakonec, když bylo těsto umíchané, protože by mi ta jablka šlehač asi nevzal a stírala bych to všechno nejspíš ze stěn....a rozinky s ořechy taky až pak, ty by zase byly pěkně rozemleté, což samozřejmě nechceme....
Pak nalít na pekáč vystlaný pečícím papírem a šoupnout do předehřáté trouby na 180°C a opět asi tak 25-30 minut péct. Zkoušíme opět špejlí, jestli je hotovo.....


Fotky receptu Rychlá jablečná buchta:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Rychlá jablečná buchta
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !