Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 24.11. 2024
Dnes má svátek Emílie
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Rychlé jehněčí kotletky s omáčkou

fotka Rychlé jehněčí kotletky s omáčkou
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 30 min
Hodnocení:  +++++-____
Počet hodnocení: 4

Použité suroviny receptu Rychlé jehněčí kotletky s omáčkou:

2 lžíce oliv. oleje  | 3 str. česneku  | 200 ml vývaru  | 6 jehněčích kotlet  | 100 g tučného tvarohu  | 3 lžičky mléka  |  pepř  |  tymián  |  sůl

Postup přípravy receptu Rychlé jehněčí kotletky s omáčkou:

Maso omyjeme, osušíme, naklepeme a podle chuti osolíme a opepříme. Česnek oloupeme a rozmačkáme. Tvaroh s mlékem a tymiánem řádně prošleháme.

Na rozpáleném oleji řádně opečeme jehněčí kotletky doměkka. Hotové jehněčí přendáme na mísu a odložíme do tepla.

Ve výpeku osmahneme rozdrcený česnek, který podlijeme vývarem a chvilku povaříme. Za stálého míchání přidáváme připravený tvaroh s kořením. Jakmile omáčka vzkypí, odstavíme ji z tepla.

Jehněčí kotletky podáváme na předehřátých talířích a přeléváme omáčkou. Vhodnou přílohou jsou pečené brambory a zeleninová obloha.


Fotky receptu Rychlé jehněčí kotletky s omáčkou:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Rychlé jehněčí kotletky s omáčkou
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !