Postup přípravy receptu Rychlé pikantní králičí ragú:
Králičí hřbet nakrájíme na malé kousky, dáme do misky, pokapeme olejem, citronovou šťávou, přidáme hořčici a pepř, zamícháme a dáme přes noc do lednice.
Na pánvi rozehřejeme olej, přidáme nadrobno nakrájenou cibuli, necháme zesklovatět, přidáme maso, orestujeme, přidáme kari, osolíme, zamícháme, podlejeme horkou vodou a podusíme doměkka.
( pokud máme štěstí na králíka, tak je měkký za chvilku, pokud máme smůlu jako já včera, obsah pánve přesuneme na Papinova hrnce)
Pokud máme šťávu málo hustou, můžeme zahustit solamylem, ale cibule a hořčice většinou zahustí dostatečně.
Brambory nakrájíme na kousky, vložíme nejlépe do remosky nebo do pekáčku do trouby, osolíme, opepříme, vložíme několik oloupaných stroužků česneku vcelku, pokapeme olejem, zalejeme pivem, aby byly zpoloviny potopené, pečeme doměkka a dozlatova. ( Nikdy bych nevěřila, co to pivo s bramborami udělá). Zvrhlíci si po večeři měkkoučké stroužky česneku rozetřou na kousek chleba, estéti česnek vyhodí do koše.