Použité suroviny receptu Rychlé plátky na gril bez marinování:
750 g vepřové krkovičky
| dle chuti: česnek
| dle chuti: provensálské koření
| dle chuti: sůl, pepř a sojová omáčka
| dle potřeby: olej
Postup přípravy receptu Rychlé plátky na gril bez marinování:
Maso nakrájíme na plátky, osolíme, opepříme, posypeme provensálským kořením a teprve pak naklepeme. Takto připravené kousky masa potřeme směsí ze čtyř lžic oleje, dvou stroužků česneku a jedné lžíce sojové omáčky.
A jelikož jsme nejhlavnější přísady do masa vklepali, stačí nechat odležet asi jen 10 min.
Na grilu nebo na kameni pak opékáme obě strany po 3-5 minut, podle tlouštky plátku.
Fotky receptu Rychlé plátky na gril bez marinování:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!