Použité suroviny receptu Rychlé toasty s vejci a žampióny:
4 str. česneku
| 80 g eidamu
| 2 lžíce másla
| 400 g steril. žampiónů
| 8 plátků veky
| 4 vejce
| 1/2 cibule
| na ozdobu paprika
| pažitka
| sůl
| pepř
| olej
Postup přípravy receptu Rychlé toasty s vejci a žampióny:
Cibuli nakrájíme najemno. Pažitku omyjeme a usekáme. Česnek oloupeme a prolisujeme. Plátky žampionů necháme okapat. Červenou papriku nakrájíme na proužky. Sýr nastrouháme.
Plátky veky osmažíme na oleji dorůžova, necháme okapat na papírovém ubrousku a uchováme v teple. Na másle zpěníme cibulku a za stálého míchání přidáme celá vejce a žampiony. Ochutíme česnekem, mletým pepřem a solí.
Směs navršíme na toasty, posypeme sýrem a usekanou pažitkou. Vajíčkové toasty se žampiony podáváme horké, ozdobené proužkem čerstvé nebo nakládané červené papriky.
Fotky receptu Rychlé toasty s vejci a žampióny:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!