340 ml vlažné mléko/voda
| 1 lžička cukru
| 1/2 kostky droždí
| 400 g hladká mouka
| 60 g pšeničné otruby
| 50 g ovesné vločky
| 1 lžička soli
| 2 lžíce olivový olej
Postup přípravy receptu Rychlochleba:
Do pekárny dáme vlažné mléko, nebo vodu, nebo smíchané 1/2 + 1/2, cukr, čerstvé droždí (ze sušeného ne). Dále si namícháme směs mouk - hladká + pš. otruby + oves. vločky (nebo hladká + celozrnná pš. + celozrnná žitná apod.). Do jednoho rohu dáme sůl, do druhého olivový olej.
Vše dáme do pekárny a pečeme na program sprint/krátký (dle názvu na pekárně - program by měl trvat cca 1:30h).
Fotky receptu Rychlochleba:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!