Školní rok 2020/2021Školní rok 2020/2021 Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online! - 3 obtížnosti i pro chytré ženyHrajte s námi SUDOKU online! - 3 obtížnosti i pro chytré ženy
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 15.05. 2021
Dnes má svátek Žofie
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Rychlý jogurtový ovocný koláč

fotka Rychlý jogurtový ovocný koláč
Vložil:
Porcí:5
Doba přípravy: 75 min
Hodnocení:  ++++______
Počet hodnocení: 19

Použité suroviny receptu Rychlý jogurtový ovocný koláč:

1 1/2 kelímku polohrubé mouky (suroviny odměřujeme kelímkem od jogurtu)  | 1/2 balíčku kypřícího prášku do pečiva  | 1 kelímek bílého jogurtu  | 1/2 kelímku pískového cukru  | 1 vejce  | dle chuti: ovoce  | dle potřeby: drobenka  | dle potřeby: tuk a hrubá mouka na vysypání plechu

Postup přípravy receptu Rychlý jogurtový ovocný koláč:

Pekáček nebo koláčovou formu vymažeme tukem a vysypeme moukou. Mouku smícháme s kypřícím práškem. Přidáme ostatní suroviny a dobře zamícháme. Hladké těsto rozetřeme do formy, povrch stěrkou uhladíme, poklademe ovocem, posypeme drobenkou a vložíme do vyhřáté trouby. V mírně vyhřáté troubě zvolna pečeme asi 25 minut dorůžova.


Fotky receptu Rychlý jogurtový ovocný koláč:

Rychlý jogurtový ovocný koláč
Fotky vložil: Natural 
Hodnocení receptu Rychlý jogurtový ovocný koláč
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !