Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 24.04. 2024
Dnes má svátek Jiří
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Rychlý závin z jogurtu

fotka Rychlý závin z jogurtu
Vložil:
Porcí:8
Doba přípravy: 90 min
Hodnocení:  ++++++++++
Počet hodnocení: 15

Použité suroviny receptu Rychlý závin z jogurtu:

400 g hladká mouka  | 250 g hera  | 150 g bílý jogurt  |  sůl  | 500 g tvaroh  | 100 g cukr moučka  | 2 žloutky  | 1 vanilinový cukr  | 1 kompot broskve (ananas)  | 50 g strouhanka

Postup přípravy receptu Rychlý závin z jogurtu:

Hladkou mouku smícháme se změklou(ne rozpuštěnou) herou, bílým jogurtem a špetkou soli. Vytvoříme hladké těsto, které zabalíme do mikrotenové folie a necháme v chladu odpočinout asi 30 minut. Mezitím smícháme na náplň tvaroh, oba cukry a žloutky. Broskve nebo ananas vyjmeme z nálevu, necháme okapat a nakrájíme na menší kousky. Těsto rozdělíme na 2 díly, rozválíme na plát, střed posypeme strouhankou, navršíme tvarohovou nádivku a poklademe kousky ovoce. Kraje přehneme přes nádivku a konce uzavřeme. Záviny pečeme na vymazaném plechu na 180°asi 25 min. Tyto záviny nemusíme mašlovat, hotové pouze pocukrujeme.






Fotky receptu Rychlý závin z jogurtu:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Rychlý závin z jogurtu
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !