Použité suroviny receptu Rýžová pánev s krutím masíčkem:
75 g krutích prsou
| 1 naťová cibulka
| 1 malá červená paprika
| sůl
| pepř
| olej
| 100 ml vývaru
| 40 g mražených zelených fazolek
| 25 g mraženého hrášku
| 12 g dlouhozrné rýže
| citronová šťáva
Postup přípravy receptu Rýžová pánev s krutím masíčkem:
Maso, cibulku a papriku nakrájejte. Maso osoltem okořeňte a asi 5 minut opékejte z obou stran v horkém oleji. Potom ho vyndejte a udržujte teplé. V horkém vypečeném tuku dále poduste cibulku a papriku. Poprašte je šafránem a podlijte vývarem. Přiveďte do varu, přidejte fazolky a vše povařte asi 8 minut. Na posledních 10 minut přidejte hrášek, uvařenou rýži a maso. Hotovou směs okořeňte podle své chuti.
Fotky receptu Rýžová pánev s krutím masíčkem:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!