Použité suroviny receptu Rýžová polévka po mexicku:
300 g kuřecích prsíček
| 1500 ml vývaru z kostky
| 2 větší mrkve
| 150 g sterilované cukrové kukuřice
| 80 g dlouhozrnné rýže
| 100 g celeru
| 150 g sterilovaných červených fazolí
| 400 g rajčat
| 1 větší cibule
| 1 chilli paprička
| sůl
Postup přípravy receptu Rýžová polévka po mexicku:
Cibuli nasekáme nadrobno, mrkev a celer nakrájíme na malé kousky. Na rozpáleném oleji orestujeme na malé kostičky nakrájená kuřecí prsa. Přidáme připravenou zeleninu a restujeme dalších 5 minut. Potom vmícháme rýži s kukuřicí a fazolemi, z nichž jsme slili nálev. Rajčata spaříme vroucí vodou, sloupneme a nakrájíme na osminky. Chilli papričku rozpůlíme, zbavíme semínek a nakrájíme na proužky. Vše přidáme k předcházejícím surovinám a zalijeme je připraveným vývarem. Vše uvaříme doměkka. Dochutíme solí a podáváme s čerstvým pečivem nebo tmavým chlebem.
Fotky receptu Rýžová polévka po mexicku:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!