Postup přípravy receptu Rýžové nudle s krevetami a tofu:
Houby dáme do studené vody, zahříváme a po přejití varem je necháme asi 10 minut stát v horké vodě. Na rozehřátém oleji osmahneme na kostečky nakrájené tofu. Pak ho vyjmeme a do zbylého tuku dáme zpěnit nadrobno nakrájený česnek, přidáme nudličky čínského zelí a pod pokličkou podusíme. Když zelí změkne, vrátíme do pánve tofu, přidáme krevety a nakrájené kloboučky hub. Směs zakapeme sójovou omáčkou, podlijeme trochou vývaru, osolíme, přisladíme a krátce podusíme. Těsně před podáváním vložíme rýžové nudle do většího množství osolené horké vody (80-90 stupňů) a necháme 5 minut stát. Scezené nudle propláchneme studenou vodou a necháme okapat. Rozdělíme do misek a na ně dáme směs z tofu, čínského zelí a krevet.