Tipy na dekorace pro krásnější podzim a zimuTipy na dekorace pro krásnější podzim a zimu Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026 Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 21.12. 2025
Dnes má svátek Natálie
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Rýžové předkrmy suši

fotka Rýžové předkrmy suši
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 30 min
Hodnocení:  ++________
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Rýžové předkrmy suši:

4 naběračky vařené rýže  | 2 kyselé okurky  | 100 g uzeného tuňáka  | lžička hořčice  |  ocet  |  cukr  |  sůl  |  olej  | 50 g kapie  |  zelená petrželka

Postup přípravy receptu Rýžové předkrmy suši:

Do dortové formy nebo věnce vložíme pergamenový papír potřený olejem. Na něj dáme 1/3 vařené rýže promíchanou s hořčicí. Na rýži naskládáme plátky uzeného tuňáka, přidáme další vrstvu rýže, okurky a další vrstvu rýže. Zatížíme a necháme ztuhnout v lednici. Ztuhlé vyklopíme a krájíme na díly, které zdobíme zelenou petrželkou a kapií. Podáváme s dresinkem.


Fotky receptu Rýžové předkrmy suši:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Rýžové předkrmy suši
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Náš tip


Další tipy


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !