Použité suroviny receptu Rýžový dezert s květy sedmikrásky :
500 g uvařené rýže
| 300 ml mléka
| 3 lžíce instantní krupicové kaše
| 1 lžíce krupicového cukru
| 3 lžíce zakysané smetany
| 3 broskve na ozdobu
| šlehaný tvaroh na ozdobení
Postup přípravy receptu Rýžový dezert s květy sedmikrásky :
Uvařenou rýži podlijeme mlékem a za stálého míchání vaříme ještě 5 minut, přimícháme instantní krupicovou kaši, cukr, zakysanou smetanu a na kostičky nakrájenou broskev. Dezert podáváme teplý nebo studený. Zdobíme ho broskvemi, šlehaným tvarohem a sedmikráskovými květy.
Fotky receptu Rýžový dezert s květy sedmikrásky :
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!