Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 22.01. 2025
Dnes má svátek Slavomír
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Šafránová polévka s chřestem

fotka Šafránová polévka s chřestem
Vložil:
Porcí:5
Doba přípravy: 45 min
Hodnocení:  ++++______
Počet hodnocení: 10

Použité suroviny receptu Šafránová polévka s chřestem:

3-4 brambory  | 1 velká mrkev  | 1/2 celerového řapíku  | 2 prolisované stroužky česneku  | 1 lžíce olivového oleje  | 600 ml zeleninového vývaru  | 1 špetka šafránu  | 1 lžička tymiánu  | 1 lžička fenyklu  | 3 oloupaná rajčata  | 120 g zeleného chřestu (možno i mraženého)  | 200 ml bílého vína  |  sůl  |  pepř  |  kopr

Postup přípravy receptu Šafránová polévka s chřestem:

Oloupeme brambory a pokrájíme je na plátky. Oškrábeme mrkev a pokrájíme ji na dlouhé proužky. Omyjeme celer a pokrájíme ho na plátky. Celer krátce osmahneme na oleji spolu s česnekem. Zalijeme vývarem a přivedeme do varu. Přidáme brambory, mrkev, šafrán, tymián a fenykl. Necháme povařit asi 15 minut. Rajčata rozkrojíme napůl a sýr pokrájíme na kousky. Několik minut před dovařením přidáme do polévky rajčata, sýr, chřest a víno a necháme pár minut povařit. Ochutíme solí, pepřem a koprem.


Fotky receptu Šafránová polévka s chřestem:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Šafránová polévka s chřestem
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !