Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Velikonoční beránek nejoblíbenější receptyVelikonoční beránek nejoblíbenější recepty Beran - roční horoskop na rok 2025Beran - roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 300 skvělých výher
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 07.04. 2025
Dnes má svátek Heřman a Hermína
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Sajdžamské brambory

fotka Sajdžamské brambory
Vložil:
Porcí:6
Doba přípravy: 30 min
Hodnocení:  ++++++____
Počet hodnocení: 48

Použité suroviny receptu Sajdžamské brambory:

1 kg brambor  | 3 cibule  | 70 g rýže  | 1 lžíce kari  | špetka mleté pálivé papriky  | 1 hrst petrželky  | 4 lžíce oleje  | 3 dl vody  | špetka cayenského pepře  | špetka pepře  | špetka soli

Postup přípravy receptu Sajdžamské brambory:

Brambory oloupeme a nakrájíme na tenká kolečka nebo na hranolky. Rýži osmahneme na oleji, přidáme jemně nakrájenou cibuli, krátce osmažíme, zalijeme vodou, okořeníme, osolíme a podusíme. Do olejem vymazaného pekáčku naskládáme polovinu brambor, na ně rýži s cibulkou, nasekanou petrželku a vše zakryjeme zbytkem brambor. Potom přelijeme vodou aby bylo vše zakryté a pečeme ve vyhřáté troubě dozlatova.


Fotky receptu Sajdžamské brambory:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Sajdžamské brambory
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Pomlázka