50 g očištěných jablek(nebo ananasu)
| 50 g pomerančů
| 50 g rajčat
| 1 hlávkový salát
| 0,1 l kyselé smetany
| olej
| citrónová šťáva
| pepř
| sůl
| 1 vejce
Postup přípravy receptu Salát samuraj :
Rajčata spaříme vroucí vodou, oloupeme, odstraníme jadérka a nakrájíme na malé kostičky. Přidáme (také na malé kostky) nakrájená jablka (ananas), pomeranče a na jemné nudličky nakrájený hláv. salát. Zvlášť vymícháme citrónovou šťávu s olejem, pepřem, přidáme vejce, smetanu a rozšleháme. Poté zalijeme připravené ovoce a zeleninu a necháme na chladném místě odležet. Podáváme dobře vychlazené!
Fotky receptu Salát samuraj :
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!