Použité suroviny receptu Salát z celozrnných těstovin s uzeným tempehem:
500 g kvalitních celozrnných těstovin, nejlépe špaldových nebo pšeničných
| 2 balení uzeného tempehu
| 1 červená paprika
| 1 biocibule
| 7-10 kyselých okurech
| NA ZÁLIVKU
| 8 lžic olivového biooleje
| 2 lžíce celozrnné hořčice
| 1-2 lžíce citronové šťávy
| mořská sůl a čerstvě mletý pepř
| nať zelené cibulky nebo kopr
Postup přípravy receptu Salát z celozrnných těstovin s uzeným tempehem:
1. Těstoviny uvařte podle návodu na obalu. Mezitím si připravte zálivku z uvedených surovin; nať nasekejte.
2. Tempeh i papriku nakrájejte na kostičky, okurky a cibuli na tenké plátky.
3. Zchlaďte těstoviny proudem studené vody, okapané promíchejte s ostatními surovinami a zálivkou a dochuťte.
Fotky receptu Salát z celozrnných těstovin s uzeným tempehem:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!