Jeřabiny - nejoblíbenější receptyJeřabiny - nejoblíbenější recepty Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 15.09. 2025
Dnes má svátek Jolana
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Salát z české Sibiře

fotka Salát z české Sibiře
Vložil:
Porcí:5
Doba přípravy: 30 min
Hodnocení:  ++++++++__
Počet hodnocení: 8

Použité suroviny receptu Salát z české Sibiře:

1 vltavín  | 1 hermelín  | 200 g bílého smetanového jogurtu  | 100 g nakládané kukuřice  | 100 g čínského zelí  | 2 papriky  | 2 lahůdkové cibulky s natí  | 1 lžíce olivového oleje  |  oregano  |  sůl  |  bylinky a feferonky na ozdobu

Postup přípravy receptu Salát z české Sibiře:

Sýry necháme několik hodin odpo­činout při pokojové teplotě a potom je nakrájíme nadrobno na menší kousky. Papriky očistíme a nakrá­jíme na malé čtverečky, čínské zelí na nudličky, obojí vložíme do mísy, přidáme nakrájené sýry a promí­cháme. Salát zalijeme olivovým olejem a necháme 20 minut stát. Pak přidáme nakládanou kukuřici, na kolečka nakrájenou cibulku, osolíme, ochutíme oreganem a nasekanou feferonkou a na závěr vmícháme bílý jogurt. Před podá­váním každou porci salátu ozdo­bíme snítkou zelených bylinek a feferonkou.


Fotky receptu Salát z české Sibiře:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Salát z české Sibiře
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !