Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Velikonoční beránek nejoblíbenější receptyVelikonoční beránek nejoblíbenější recepty Beran - roční horoskop na rok 2025Beran - roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 300 skvělých výher
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 03.04. 2025
Dnes má svátek Richard
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Lyonský salát

fotka Lyonský salát
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 20 min
Hodnocení:  +++++++++-
Počet hodnocení: 7

Použité suroviny receptu Lyonský salát:

2 saláty  | 2 mladé cibulky i s natí  | 1 svazek ředkviček  | 4 plátky světlého toastového chleba  | 1lžíce másla  | 150 g anglické slaniny  | 4 uvařená vejce  | Zálivka: 2 lžíce octa  | 1lžička jemné hořčice  | 2 lžíce olivového oleje  | 2 lžíce vody  | špetka soli a pepře

Postup přípravy receptu Lyonský salát:

Salát opereme a nakrájíme na tenké proužky nebo natrháme na kousky. Mladé cibulky i s natí nakrájíme na tenká kolečka, ředkvičky na plátky a přidáme k salátu. Toastový chléb nakrájíme na kostičky a osmahneme ze všech stran na másle. Anglickou slaninu nakrájíme na tenké proužky a zprudka osmahneme. Ve skleničce smícháme ocet s hořčicí, vodou, olejem a dochutíme solí a pepřem. Zálivku nalijeme na salát, promícháme a posypeme připraveným toastovým chlebem a slaninou. Nakonec zdobíme každou porci dílky vařeného vejce.


Fotky receptu Lyonský salát:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Lyonský salát
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !