Kdy změníme letní čas na zimní v roce 2025?Kdy změníme letní čas na zimní v roce 2025? Bramboráky - nejoblíbenější receptyBramboráky - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Narozeninový poklad
Soutěžte o výhry za
více než 150 000 Kč
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 14.10. 2025
Dnes má svátek Agáta
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Šamorínský rožeň

fotka Šamorínský rožeň
Vložil:
Porcí:10
Doba přípravy: 30 min
Hodnocení:  ++++++-___
Počet hodnocení: 4

Použité suroviny receptu Šamorínský rožeň:

1 000 g vepřového bůčku  | 200 g anglické slaniny  | 200 g točeného salámu  | 300 g cibule  | 240 g loupaných brambor  | 300 g kapie bez nálevu  | 40 g soli  | 2 g mletého pepře  | 100 g tuku  | 100 ml vody

Postup přípravy receptu Šamorínský rožeň:

Opláchnutý, kostí a kůže zbavený bůček nakrájíme na plátky, stejně tak i anglickou slaninu, točený salám, cibuli, opláchlé brambory a papriku. Jednotlivé kousky střídavě napichujeme na špejle, osolíme a opepříme. Připravené rožně pokapeme tukum a necháme 2-3 hodiny odležet. Rožně upečeme na zbylém tuku, zastříkneme vodou a podusíme, přeléváme vlastním výpekem.


Fotky receptu Šamorínský rožeň:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Šamorínský rožeň
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Náš tip


Další tipy


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !