Nejoblíbenější VÁNOČNÍ KOLEDYNejoblíbenější VÁNOČNÍ KOLEDY Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026 Velký roční horoskop na rok 2026Velký roční horoskop na rok 2026
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 28.12. 2025
Dnes má svátek Bohumila
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Šašlik z vepřové panenky

fotka Šašlik z vepřové panenky
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 45 min
Hodnocení: Žádné hodnocení
Počet hodnocení: 0

Použité suroviny receptu Šašlik z vepřové panenky:

2 vepř. panenky  | 2 cibule větší  | 2 klobásky pikatní  | marináda  | 1 cibule velká  | 150 g majonézy  | 8 pepřů  | 1 zakys. smetana  | 3 bobkový list  | 8 nových koření  |  sůl  |  olej na vymazání

Postup přípravy receptu Šašlik z vepřové panenky:

Maso nakrájíme na kousky asi 50g velké a naložíme. Marinádu si připravíme smícháním zakysané smetany, majonézy, nahrubo nakrájené cibule a koření. V této hmotě maso dobře promícháme a necháme odležet do druhého dne.
Druhý den maso opláchneme a střídavě napichujeme na špejli s kouskem cibule a klobásou. Oloupanou cibuli i klobásku si předem nakrájíme.
Šašlik z vepřové panenky naskládáme na vymaštěný pekáček a pod pečící fólií pečeme asi 30 minut na 200 °C.
Šašlik z vepřové panenky podáváme například s opečeným bramborem a zeleninovým salátem.


Fotky receptu Šašlik z vepřové panenky:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Šašlik z vepřové panenky
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Náš tip


Další tipy


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !