Postup přípravy receptu Segedínský guláš z divočáka:
Kančí plec dobře očistíme, omyjeme, osušíme papírovou utěrkou a nakrájíme na stejně velké kostky, cibuli nakrájíme nadrobno. V kastrolu rozehřejeme polovinu sádla a cibulku osmahneme dozlatova.
Přidáme maso, promícháme a opékáme ze všech stran asi 5 minut. Osolíme, opepříme a zasypeme sladkou paprikou, znovu krátce restujeme. Pak přidáme prolisovaný česnek a kmín.
Podlijeme vývarem nebo vodou, přiklopíme a dusíme za občasného promíchání do poloměkka. Podle potřeby podléváme ještě vývarem. Mezitím připravíme z mouky a zbylého sádla zlatavou jíšku.
Kysané zelí propláchneme, překrájíme na kousky a přimícháme k masu. Zahustíme jíškou, promícháme a vaříme asi 15 minut doměkka.
Nakonec vmícháme kysanou smetanu a podle chuti osolíme a opepříme. Segedínský guláš z divočáka je hotov.