Amerikánka. Příběh o holce, která přestala utíkat.Amerikánka. Příběh o holce, která přestala utíkat. Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Narozeninový poklad
Soutěžte o výhry za
více než 150 000 Kč
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 07.10. 2024
Dnes má svátek Justýna
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Segedínský guláš z divočáka

fotka Segedínský guláš z divočáka
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 75 min
Hodnocení:  ++________
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Segedínský guláš z divočáka:

600 g plece z divočáka  | 2 cibule  | 70 g sádla  | 2 stroužky česneku  |  sůl, ml. černý pepř, špetka celého kmínu  | 1 lžičku sladké mleté papriky  | 200 ml vývaru  | 2 lžíce hladké mouky  | 300 g kysaného zelí  | 100 ml kysané smetany

Postup přípravy receptu Segedínský guláš z divočáka:

Kančí plec dobře očistíme, omyjeme, osušíme papírovou utěrkou a nakrájíme na stejně velké kostky, cibuli nakrájíme nadrobno. V kastrolu rozehřejeme polovinu sádla a cibulku osmahneme dozlatova.
Přidáme maso, promícháme a opékáme ze všech stran asi 5 minut. Osolíme, opepříme a zasypeme sladkou paprikou, znovu krátce restujeme. Pak přidáme prolisovaný česnek a kmín.
Podlijeme vývarem nebo vodou, přiklopíme a dusíme za občasného promíchání do poloměkka. Podle potřeby podléváme ještě vývarem. Mezitím připravíme z mouky a zbylého sádla zlatavou jíšku.
Kysané zelí propláchneme, překrájíme na kousky a přimícháme k masu. Zahustíme jíškou, promícháme a vaříme asi 15 minut doměkka.
Nakonec vmícháme kysanou smetanu a podle chuti osolíme a opepříme. Segedínský guláš z divočáka je hotov.


Fotky receptu Segedínský guláš z divočáka:

Segedínský guláš z divočáka
Segedínský guláš z divočáka
Fotky vložil: tvackova1 
Hodnocení receptu Segedínský guláš z divočáka
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !