Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 23.11. 2024
Dnes má svátek Klement
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Šeherezáda

fotka Šeherezáda
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 45 min
Hodnocení:  ++++++++++
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Šeherezáda:

2 vejce  | cca 20 dkg hr. mouky  | 500 ml vody  |  vařené maso  |  cibule

Postup přípravy receptu Šeherezáda:

Z vajec a mouky uhněteme těsto, které sotva zmáčkneme v ruce, pokud je těsto vláčné, přidáme mouku. Hotové těsto nastrouháme na struhadle. Na rozpáleném tuku osmahneme cibulku a přidáme nastrouhané těsto, které osmahneme do zlatova, když je těsto zlaté přidáme maso a vše podlijeme vodou za občasného míchání to dusíme dokud se všechna voda neodpaří. Dosolíme podle chuti. Ochutnáme, pokud bobíky chroupou nejsou dostatečně provařené, poté je podlejeme zase troškou vody a vaříme dokud se vše neodpaří. Poté můžeme podávat nejlépe s nakládanou okurkou. Přeji Vám dobrou chuť.


Fotky receptu Šeherezáda:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Šeherezáda
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !