Postup přípravy receptu Sekaná pečeně po indicku:
Na rozpáleném oleji osmažíme 2 jemně nasekané cibule dozlatova. Nalijeme do mísy, přidáme mleté maso, utřený česnek, jemně nasekané zbylé 2 cibule, na kostičky pokrájený paprikový lusk, cukr, všechno koření, sůl, kečup, worcester a jemně nasekanou petrželku. Vše důkladně prohněteme, aby se suroviny dobře spojily.
Pekáč vymažeme zbylým olejem a rozrovnáme na něj mokrýma rukama připravenou masovou směs a povrch uhladíme. V horké troubě pečeme zvolna odkryté asi 45 minut při teplotě 200 °C. Před dopečením zvýšíme teplotu na 250 °C, aby se nám vytvořila křupavá kůrka.
Sekaná pečeně po indicku se podává s vařenými brambory nebo bramborovou kaší, doplníme kompotem nebo zeleninovým salátem.