Kdy slavíme Den otců v roce 2025?Kdy slavíme Den otců v roce 2025? Blíženci - roční horoskop na rok 2025Blíženci - roční horoskop na rok 2025 Léto - čas jahodLéto - čas jahod Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 16.06. 2025
Dnes má svátek Zbyněk
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Sekaná pod peřinkou

fotka Sekaná pod peřinkou
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 70 min
Hodnocení:  +++-______
Počet hodnocení: 8

Použité suroviny receptu Sekaná pod peřinkou:

500 g polotovaru na přípravu sekané  | 400 g mletého masa (hovězí i vepřové)  | 150 g slaniny  | 3 lžíce kečupu  | dle chuti: sůl a pepř  | 4 porce brambory  | dle potřeby: máslo  | dle potřeby: mléko  | dle chuti: pažitka nebo petrželka

Postup přípravy receptu Sekaná pod peřinkou:

Maso smícháme, přidáme nadrobno nakrájenou slaninu, kečup, pepř, dosolíme podle chuti a důkladně promísíme. Takto připravenou masovou hmotu dáme do vyšší olejem vymazané nádoby a dáme do lednice odležet. Mezitím si uvaříme v osolené vodě brambory. Po uvaření slijeme vodu, přidáme kousek másla a za postupného přilévání mléka vyšleháme kaši. Kaše by měla být o trochu řidší, než jakou děláme normálně.
Takto připravenou kaši navrstvíme na maso a dáme do trouby zapéct. Zapékáme při 220 °C asi 30 minut. Před podáváním posypeme sekanou pažitkou, či petrželkou.


Fotky receptu Sekaná pod peřinkou:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Sekaná pod peřinkou
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !