Jeřabiny - nejoblíbenější receptyJeřabiny - nejoblíbenější recepty Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Narozeninový poklad
Soutěžte o výhry za
více než 150 000 Kč
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 06.10. 2025
Dnes má svátek Hanuš
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Sekaná z hlívy

fotka Sekaná z hlívy
Vložil:
Porcí:6
Doba přípravy: 55 min
Hodnocení: Žádné hodnocení
Počet hodnocení: 0

Použité suroviny receptu Sekaná z hlívy:

1 kg mleté maso  | 0,50 - 0,75 kg hlívy  | 2 vejce  |  sůl, pepř, kmín mletý, majoránka, koření na mleté maso  |  struhanka  |  rohlík  |  bobkový list  | 2 větší cibule  | 1 celý česnek  |  sádlo

Postup přípravy receptu Sekaná z hlívy:

Hlívu nakrájíme a podusíme společně s 1 cibulí na sádle, chvíli to trvá hlíva je tužší. Pak ji necháme vychladnout a pomeleme na masovém strojku společně s cibulí a česnekem. Mleté maso ochutíme a přidáme to, co jsme zvyklí dávat do sekané + pomletou hlívu. Vytvoříme šišky a poklademe je na sádlem vymaštěný plech. Já ještě pod ně dávám špejle, aby se zespodu nepřichytly. Rukama namočenýma ve vodě je krásně uhladíme a zapícháme bobkový list a podlejeme vodou. Upečeme při 200°C.


Fotky receptu Sekaná z hlívy:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Sekaná z hlívy
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Náš tip


Další tipy


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !