Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Čas malinČas malin Proč vám natékají v létě nohy?Proč vám natékají v létě nohy? Rybízová marmeláda - nejoblíbenější receptyRybízová marmeláda - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 01.07. 2024
Dnes má svátek Jaroslava
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Sekané klopsy po italsku

fotka Sekané klopsy po italsku
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 55 min
Hodnocení: Žádné hodnocení
Počet hodnocení: 0

Použité suroviny receptu Sekané klopsy po italsku:

400 g telecí plece  | 1 vejce  | 2 žemle  | 100 g rajčatového protlaku  | 100 g kořenové zeleniny  | 50 g cibule  | 40 g hl. mouky  | 70 g sádla  |  sůl  |  cukr  |  bobkový list  |  nové koření  |  pepř  |  tymián

Postup přípravy receptu Sekané klopsy po italsku:

Maso umeleme společně s namočenou žemlí na masovém strojku, přidáme vejce, osolíme, okořeníme pepřem a dobře promícháme. Z hmoty tvoříme kuličky (dva kusy na porci), které doměkka uvaříme ve slané vodě. Na kastrole v tuku usmažíme nakrájenou zeleninu a cibuli přidáme mouku zalijeme vývarem z masa, dobře rozšleháme, přidáme koření, rajčatový protlak, sůl a cukr. Omáčku vaříme nejméně 30 minut, potom ji scedíme na klopsy a ještě společně povaříme. Jako přílohu podáváme vařené špagety nebo rýži.


Fotky receptu Sekané klopsy po italsku:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Sekané klopsy po italsku
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !