Jeřabiny - nejoblíbenější receptyJeřabiny - nejoblíbenější recepty Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Narozeninový poklad
Soutěžte o výhry za
více než 150 000 Kč
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 06.10. 2025
Dnes má svátek Hanuš
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Sekané řízky se žampiony

fotka Sekané řízky se žampiony
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 70 min
Hodnocení:  +_________
Počet hodnocení: 6

Použité suroviny receptu Sekané řízky se žampiony:

400 g mletého hovězího a vepřové­ho masa  | 1 rohlík  | dle chuti: malý kousek slaniny  | 1 vejce  | dle chuti: sůl, mletý pepř a špetka muškáto­vého květu  | dle chuti: olej  | 4 žampióny  | dle chuti: citrónová šťáva

Postup přípravy receptu Sekané řízky se žampiony:

Rohlík nakrájený na koleč­ka zvlhčíme vodou, po pro­sáknutí jej rozmělníme a dob­ře promícháme s mletým ma­sem, slaninou nakrájenou na kostičky, vejcem, solí a koře­ním. Ze směsi uděláme osm tenkých řízků, vložíme je na pánev s rozehřátým olejem a opečeme po obou stranách. Mezitím žampióny nakrájíme na tenké plátky, pokapeme citrónovou šťávou, osmahne­me na oleji a vše přidáme k řízkům. Pánev přikryjeme poklicí a dusíme asi 10 minut.


Fotky receptu Sekané řízky se žampiony:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Sekané řízky se žampiony
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Náš tip


Další tipy


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !