Jeřabiny - nejoblíbenější receptyJeřabiny - nejoblíbenější recepty Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 23.09. 2025
Dnes má svátek Berta
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Selská mísa

fotka Selská mísa
Vložil:
Porcí:8
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení: Žádné hodnocení
Počet hodnocení: 0

Použité suroviny receptu Selská mísa:

0,5 kg uzené krkovice bez kosti  | 0,5 kg plece bez kosti  | 1 kachna  |  hladká mouka  |  sůl  |  kmín  |  olej  |  česnek

Postup přípravy receptu Selská mísa:

Maso osolíme, okmínujeme, přidáme cibuli a česnek, podlijeme trochou vody a dáme péct. Během pečení vepřové a uzené maso obracíme, přeléváme šťávou a pečeme až do měkka. Takto upečené maso vyjmeme, šťávu vysmahneme do tuku a zaprášíme hladkou moukou. Osmahneme dle potřeby a zalijeme trochou vody. Šťávu povaříme, dochutíme a scedíme. Maso naporcujeme na 4 porce a podáváme s bramborovým nebo houskovým knedlíkem, bílým nebo červeným zelím. Přelijeme šťávou.


Fotky receptu Selská mísa:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Selská mísa
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !