Vložil: | Uuu |
Porcí: | 8 |
Doba přípravy: | 60 min |
Hodnocení: | Žádné hodnocení |
Počet hodnocení: | 0 |
|
|
Použité suroviny receptu Selská mísa:
0,5 kg uzené krkovice bez kosti
| 0,5 kg plece bez kosti
| 1 kachna
| hladká mouka
| sůl
| kmín
| olej
| česnek
Postup přípravy receptu Selská mísa:
Maso osolíme, okmínujeme, přidáme cibuli a česnek, podlijeme trochou vody a dáme péct. Během pečení vepřové a uzené maso obracíme, přeléváme šťávou a pečeme až do měkka. Takto upečené maso vyjmeme, šťávu vysmahneme do tuku a zaprášíme hladkou moukou. Osmahneme dle potřeby a zalijeme trochou vody. Šťávu povaříme, dochutíme a scedíme. Maso naporcujeme na 4 porce a podáváme s bramborovým nebo houskovým knedlíkem, bílým nebo červeným zelím. Přelijeme šťávou.
Fotky receptu Selská mísa:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!