Postup přípravy receptu Sendvič z grilovaného baklažánu s rajčetem:
Lilek nakrájíme na plátky, posolíme a necháme 1/2 hodiny odležet (vyplakat), poté plátky omyjeme a osušíme. V malé misce smícháme kozí sýr a pažitku. V jiné misce smícháme střídku, parmazán a bazalku. V další, hlubší misce rozšleháme vejce, vaječný bílek a sůl. Na plátky lilku rozprostřeme asi 2 lžičky směsi kozího sýru a pažitky. Navrch položíme plátek rajčete a přikryjeme dalším plátkem lilku. Stejně připravíme i ostatní sendviče. Sendvič ponoříme do vejce, po obou stranách obalíme ve střídkové směsi a položíme na pečící papír. Ve velké nepřilnavé pánvi zahřejeme na střední teplotu asi 1 a 1/2 lžíce oleje. Sendvič smažíme zhruba 5 až 6 minut z každé strany - hotový by měl mít zlatavou barvu a měl by jít dobře propíchnout vidličkou. Pánev v případě potřeby znovu potřeme olejem.
Fotky receptu Sendvič z grilovaného baklažánu s rajčetem:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!