Vložil: | admin |
Porcí: | 4 |
Doba přípravy: | 55 min |
Hodnocení: |
        
|
Počet hodnocení: | 6 |
|
|
Použité suroviny receptu Šenkýř:
40-50 dkg vepřového masa
| 1 velká cibule
| 4 lžíce oleje
| pepř,sladké i pálivé papriky, worcester,chilli a kečup
Postup přípravy receptu Šenkýř:
Vepřové libovější maso nakrájíme na nudličky. Nahrubo nakrájenou cibuli necháme na oleji zesklovatět, potom přidáme koření a vepřové maso. Za stálého míchání necháme maso malou chvilku osmahnout bez vody, teprve potom přidáme kečup, podlijeme a dusíme. Když je maso měkké, voda vydušená, přidáme sklenici zeleninového leča a ještě chvilku podusíme, aby směs nebyla příliš řídká. Podáváme s rýží a pivem.
Fotky receptu Šenkýř:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!