Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Kdy slavíme Den otců v roce 2025?Kdy slavíme Den otců v roce 2025? Blíženci - roční horoskop na rok 2025Blíženci - roční horoskop na rok 2025 Léto - čas jahodLéto - čas jahod
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 08.06. 2025
Dnes má svátek Medard
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Shabu-shabu

fotka Shabu-shabu
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 50 min
Hodnocení: Žádné hodnocení
Počet hodnocení: 0

Použité suroviny receptu Shabu-shabu:

400 g roštěné  | 100 g pórku  |  česnek  |  sojová omáčka  |  pepř  |  sůl  | omáčka ponzu:  | 2,5 dílu citronové šťávy  | 1 díl mirinu  | 5 dílů sojové omáčky  | 2 díly rybího vývaru

Postup přípravy receptu Shabu-shabu:

Tenké plátky roštěné (cca 6 plátků na osobu) si připravíme na mísu, osolíme, opepříme, naplníme pórkem a česnekem. Dáme na rozpálený tál (pánev) a postupně rolujeme. Pracovat musíme svižně, abychom tenké plátky příliš nepropekli. Zastříkneme sojovou omáčkou a krátce podusíme. Poté servírujeme na talíře (platíčka). Při konzumaci si hosté jednotlivé kousky máčí v omáčce Ponzu, kterou jsme si připravili podle daného poměru. Omáček se samozřejmě v japonské kuchyni připravuje celá řada. V naší restauraci můžete Shabu-Shabu ochutnat třeba s velmi chutnou omáčkou Miso. Jako přílohu můžeme použít kořenovou zeleninu. Na kostky nakrájené čínské zelí, sojové klíčky, mrkev nakrájenou na tenké nudličky, papriku apod. orestujeme na olivovém oleji, osolíme a opepříme.


Fotky receptu Shabu-shabu:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Shabu-shabu
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !