Tipy na dekorace pro krásnější podzim a zimuTipy na dekorace pro krásnější podzim a zimu Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026 Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 21.12. 2025
Dnes má svátek Natálie
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Sicilský mečoun

fotka Sicilský mečoun
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení: Žádné hodnocení
Počet hodnocení: 0

Použité suroviny receptu Sicilský mečoun:

4 porce mečouna  |  sůl  |  pepř  | 100 ml citrónové šťávy  |  olivový olej  |  česnek dle chuti  |  citrónová kůra  | 4 lžíce naložených kaparů  |  hlávkový salát  | 8 třešňových rajčat  |  citrón

Postup přípravy receptu Sicilský mečoun:

Rybu omyjeme, osušíme, případné kosti vyjmeme, porce osolíme, opepříme a pokapeme citrónovou šťávou. V pánvi rozehřejeme olivový olej a rybu na něm opékáme z každé strany asi 5 minut. Po chvilce přidáme česnek, ze zbylé citrónové šťávy odložíme 2 lžíce, zbytek přidáme spolu s nudličkami citrónové kůry k rybě opékáme dalších 5 minut. Nakonec vmícháme kapary.
Salát očistíme, opereme a natrháme na kousky velikosti sousta. Rajčata omyjeme, zbavíme stopek a rozpůlíme. Ze soli, pepře, 2 lžic citrónové šťávy a 3 lžic olivového oleje smícháme zálivku a promícháme s listovým salátem a rajčaty. Rybí filé nachystáme s citrónovou omáčkou, dílky citrónu a salátem a podáváme.


Fotky receptu Sicilský mečoun:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Sicilský mečoun
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Náš tip


Další tipy


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !