Postup přípravy receptu Široké nudle s brokolicí:
Do velké nádoby dáme vařit osolenou vodu na těstoviny. Listy bazalky a petrželku omyjeme, osušíme a nadrobno nasekáme. Očistíme a omyjeme jarní cibulky; zelenou část nakrájíme na tenké proužky a odložíme stranou, zbytek nakrájíme na kolečka. Oloupeme a prolisujeme česnek. V misce smícháme s Ramou, přimícháme bylinky, jarní cibulky a česnek. Chvíli třeme a držíme obsah proti dnu misky, aby se co nejvíce uvolnily různé vůně obsažené v přísadách. Odložíme stranou. Brokolici omyjeme a nakrájíme na malé růžičky. Olivový olej Bertolli Classico, široké nudle a brokolici dáme do vroucí vody a vaříme 10-12 minut, až jsou těstoviny al dente. Mezitím omyjeme a rozpůlíme malá rajčata. Těstoviny s brokolicí důkladně scedíme a necháme okapat. V rendlíku rychle rozpustíme ochucené máslo, přidáme nudle s brokolicí a za mírné teploty vše opatrně promícháme. Hotový pokrm dáme do velké mísy, podle chuti okořeníme a ozdobíme jarní cibulkou.