Vložil: | Sunninka |
Porcí: | 4 |
Doba přípravy: | 50 min |
Hodnocení: |
![4.67/10, hlasovalo 3 +](/layout/obrazky/hodnoceni-hvezda-fialova.gif) ![4.67/10, hlasovalo 3 +](/layout/obrazky/hodnoceni-hvezda-fialova.gif) ![4.67/10, hlasovalo 3 +](/layout/obrazky/hodnoceni-hvezda-fialova.gif) ![4.67/10, hlasovalo 3 +](/layout/obrazky/hodnoceni-hvezda-fialova.gif) ![4.67/10, hlasovalo 3 -](/layout/obrazky/hodnoceni-hvezda-pul.gif) ![4.67/10, hlasovalo 3 _](/layout/obrazky/hodnoceni-hvezda-bila-plna.gif) ![4.67/10, hlasovalo 3 _](/layout/obrazky/hodnoceni-hvezda-bila-plna.gif) ![4.67/10, hlasovalo 3 _](/layout/obrazky/hodnoceni-hvezda-bila-plna.gif) ![4.67/10, hlasovalo 3 _](/layout/obrazky/hodnoceni-hvezda-bila-plna.gif)
|
Počet hodnocení: | 3 |
|
|
Použité suroviny receptu Skotská polévka ze skopového masa:
400 g předního skopového masa s kostí
| 50 g krupek
| 1 cibule
| kousek pórku, mrkve, celeru a kedlubny
| 3 lžíce hrášku nebo pokrájeného zelí
| petrželka
| pepř, sůl
| 2 l vody
Postup přípravy receptu Skotská polévka ze skopového masa:
Opláchnuté skopové maso zbavte loje, zalijte studenou vodou, osolte, přidejte pepř a vařte. Když bude maso napůl měkké, přidejte krupky, rozmíchejte a vařte dále. Když bude maso téměř měkké, přidejte pokrájenou zeleninu a uvařte vše doměkka. Měkké maso vyjměte, vykostěte, pokrájejte na kostičky a vložte zpět do polévky. Polévku dochuťte, posypte jemně pokrájenou petrželkou. Podávejte ji velmi horkou.
Fotky receptu Skotská polévka ze skopového masa:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!