Tipy na dekorace pro krásnější podzim a zimuTipy na dekorace pro krásnější podzim a zimu Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026 Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 21.12. 2025
Dnes má svátek Natálie
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Skotská treska finnan haddie

fotka Skotská treska finnan haddie
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 35 min
Hodnocení:  ++++++++-_
Počet hodnocení: 8

Použité suroviny receptu Skotská treska finnan haddie:

500 g uzené tresky bez kůže rozebrané na větší kousky  | 225 ml mléka  | 125 ml smetany  | 25 g másla  |  pepř  | 4 vejce

Postup přípravy receptu Skotská treska finnan haddie:

Troubu předehřejeme na 180 stupňů, kousky ryby rozložíme do velké zapékací mísy. V hrnci smícháme mléko a smetanu, přidáme máslo, podle chuti osolíme opepříme a zahříváme, dokud se máslo nerozehřeje. Tekutinou poté přelijeme rybu. Pokrm pečeme v předehřáté troubě 20 minut, dokud není treska křehká. Zatím v hrnci přivedeme k varu vodu. Vejce rozklepneme do hrnku. Vroucí vodu zamícháme, aby se v ní utvořil vír a pak vlijeme vejce. Vaříme je 3-4 minuty tak, aby byl žloutek ještě měkký. Hotové vejce přeneseme naběračkou s otvory na talíř a případně upravíme tvar bílku. Stejněm způsobem uvaříme i zbylá vejce. Pečenou tresku rozdělíme na talíře, navrch položíme vejce a podáváme.


Fotky receptu Skotská treska finnan haddie:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Skotská treska finnan haddie
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Náš tip


Další tipy


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !