Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Léto - čas jahodLéto - čas jahod Jak správně pečovat o orchideje?Jak správně pečovat o orchideje?
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 21.05. 2024
Dnes má svátek Monika
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Čokoládový rýžový nákyp

fotka Čokoládový rýžový nákyp
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 45 min
Hodnocení:  +++++-____
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Čokoládový rýžový nákyp:

300 g rýže parboiled  | 1 l mléka  |  špetka soli  | 1 lžička mleté skořice  | 80 g másla  | 4 vejce  | 180 g moučkového cukru  | 30 g bílé čokolády  | 30 g mléčné čokolády  | 30 g rozinek  | 30 g nasekaných vlašských ořechů  |  máslo a hrubá mouka na formu  |  cukr nebo bílá čokoláda na posypání

Postup přípravy receptu Čokoládový rýžový nákyp:

Rýži zalijeme mlékem, jemně osolíme a na mírném ohni uvaříme do měkka. Změklé máslo vymícháme s moučkovým cukrem a žloutky. Přidáme nastrouhanou bílou a mléčnou čokoládu, rozinky, posekané ořechy, mletou skořici, z bílků vyšlehaný tuhý sníh a promícháme. Zapékací formu vymažeme kouskem másla, vysypeme hrubou moukou, dáme do ní těsto a uhladíme ho. Dáme péci do vyhřáté trouby asi na 40 minut. Po upečení posypeme práškovým cukrem a mírně vychladlé nakrájíme na kousky. Místo cukru můžeme sypat nastrouhanou bílou čokoládou.
Pokud chceme podat nákyp velmi malým dětem, raději vynecháme ořechy.


Fotky receptu Čokoládový rýžový nákyp:

Čokoládový rýžový nákyp
Fotky vložil: myrna 
Hodnocení receptu Čokoládový rýžový nákyp
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !