Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Léto - čas jahodLéto - čas jahod Jak správně pečovat o orchideje?Jak správně pečovat o orchideje?
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 20.05. 2024
Dnes má svátek Zbyšek
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Kompot z padaných jalek

fotka Kompot z padaných jalek
Vložil:
Porcí:6
Doba přípravy: 45 min
Hodnocení:  +++++++++-
Počet hodnocení: 30

Použité suroviny receptu Kompot z padaných jalek:

2 kg jablek  | 20 dkg cukru  | 1 plátek skořice celé  | 7 ks hřebíčku

Postup přípravy receptu Kompot z padaných jalek:

Omytá jablka se slupkou rozkrájíme na menší dílky a vykrájíme jadřince. Dáme do většího hrnce, přidáme cukr, rozlámanou skořici a hřebíček, zalijeme vodou tak, aby se jablíčka potopila. Povaříme krátce pod pokličkou, ale pozor jak se začnou vařit hned odstavíme, aby se jablka nerozvařila.
Kompot podáváme teplý i studený. V některých krajích se podává jako medicína před jídlem na dobré trávení a také je díky hřebíčku a skořici močopudný.


Fotky receptu Kompot z padaných jalek:

Kompot z padaných jalek
Kompot z padaných jalek
Fotky vložil: hanina51 
Hodnocení receptu Kompot z padaných jalek
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles