Jeřabiny - nejoblíbenější receptyJeřabiny - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026 Jiří Lábus v komedii MilionJiří Lábus v komedii Milion
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Narozeninový poklad
Soutěžte o výhry za
více než 150 000 Kč
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 06.11. 2025
Dnes má svátek Liběna
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Rýžový nákyp s jablky

fotka Rýžový nákyp s jablky
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 65 min
Hodnocení: Žádné hodnocení
Počet hodnocení: 0

Použité suroviny receptu Rýžový nákyp s jablky:

350 g rýže  | 100 g másla  | 3 vejce  | 500 g jablek  | 120 g cukru krystal  | 7 dcl mléka  | 30 g práškového cukru  |  citronová kůra  |  mletá skořice  |  špetka soli

Postup přípravy receptu Rýžový nákyp s jablky:

Do vařícího mléka vysypeme opláchnutou rýži, přidáme polovici másla, špetku soli, uvedeme do varu, přikryjeme pokličkou a uvaříme doměkka. Uvařenou rýži necháme vychladnout. Do vychladlé rýže přidáme žloutky, citrónovou kůru, polovičku cukru, tuhý sníh z bílků a vše jemně promícháme. Čtvrtinou másla vymažeme pekáček, do kterého rozložíme rovnoměrně polovici rýže, na ni položíme tenké plátky oloupaných jablek, posypeme cukrem smíchaným se skořicí a přikryjeme zbylou rýží. Vše polijeme roztaveným máslem a upečeme dozlatova. Na talířích sypeme moučkovým cukrem.


Fotky receptu Rýžový nákyp s jablky:

Rýžový nákyp s jablky
Rýžový nákyp s jablky
Rýžový nákyp s jablky
Rýžový nákyp s jablky
Fotky vložil: myrna,Anicka59 
Hodnocení receptu Rýžový nákyp s jablky
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Náš tip


Další tipy


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !