Použité suroviny receptu Sladká polévka s pavučinou:
0,25 l šťáva pomerančová
| 50 g máslo
| dle chuti: pepř kayenský
| 500 g mrkev
| 1 l vývar kuřecí
| dle chuti: sůl
| 1 lžíce likér pomerančový
| 250 g cibule
| dle chuti: omáčka worcesterská
| 0,125 l smetana na šlehání
Postup přípravy receptu Sladká polévka s pavučinou:
Cibuli nakrájenou na klínky smažíme na másle asi 5 minut. Přidáme na kostičky nakrájenou mrkev, zalijeme vývarem a vaříme doměkka. Scedíme, zeleninu rozmixujeme, smícháme s vývarem, přidáme pomerančový likér, šťávu, sůl a pepř. Hustou polévku zdobíme na talíři šlehačkou do tvaru pavučiny nebo podle své fantazie.
Fotky receptu Sladká polévka s pavučinou:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!