Léto - čas jahodLéto - čas jahod Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti Jak správně pečovat o orchideje?Jak správně pečovat o orchideje? Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 18.06. 2024
Dnes má svátek Milan
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Sladké toasty s grilovanými broskvemi

fotka Sladké toasty s grilovanými broskvemi
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 30 min
Hodnocení:  +++_______
Počet hodnocení: 28

Použité suroviny receptu Sladké toasty s grilovanými broskvemi:

4 plátky bílý toastový chléb  | 6 lžic máslo  | 2 lžíce sladké bílé víno  | 1 špetka mletá skořice  | 4 ks broskev  | 2 ks vejce  | 1 lžíce čirý med  | 2 lžíce cukr moučka  | 1 lžíce citronová šťáva

Postup přípravy receptu Sladké toasty s grilovanými broskvemi:

Broskve rozpůlíme a vypeckujeme, vejce rozšleháme. Předehřejeme gril na střední teplotu. Půlky broskví naskládáme rozkrojenou stranou nahoru na grilovací plát, pokapeme medem a naplníme trochou másla. Broskve pečeme 5 - 6 minut, dokud nezměknou a nezezlátnou.

Mezitím smícháme vejce, bílé víno, cukr, citronovou šťávu a skořici. V takto připravené směsi namočíme toasty.

Zbytek másla rozpustíme na pánvi a toasty jemně osmahneme 2 - 3 minuty z obou stran, abychom dosáhli křupavé kůrky. Každý toast ozdobíme dvěma půlkami broskve.



Fotky receptu Sladké toasty s grilovanými broskvemi:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Sladké toasty s grilovanými broskvemi
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !