Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 03.02. 2025
Dnes má svátek Blažej
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Sladkokyselá čínská polévka

fotka Sladkokyselá čínská polévka
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 45 min
Hodnocení:  ++++-_____
Počet hodnocení: 6

Použité suroviny receptu Sladkokyselá čínská polévka:

4-6 sušených, namočených čínských hub  | 120 g vepřového nebo kuřecího masa  | 1 kostka tofu  | 50 g bambusových výhonků - plátků  | 600 ml vývaru (může být i z kostky)  | 1 lžíce čínského rýžového vína nebo suchého sherry  | 1 lžíce světlé sójové omáčky  | 1 lžíce rýžového octa  | 1/2 lžičky čerstvě namletého pepře  | 1 lžíce maizeny rozmíchané v 1 lžíci vody  | dle chuti: sůl  | 1 vejce

Postup přípravy receptu Sladkokyselá čínská polévka:


Z hub vymačkejte vodu a odstraňte nožky. Houby, maso, tofu a bambusové výhonky nakrájejte na plátky.
Ve woku přiveďte do varu vývar a přidejte nakrájené suroviny. Přiveďte znovu do varu a vařte asi 1 minutu.
Přidejte zbývající suroviny a znovu vařte. Přidejte maizenu rozmíchanou se lžící studené vody a míchejte do zhoustnutí. Vidličkou rozšlehejte vejce a pomalu a malým pramínkem nalijte do polévky.


Fotky receptu Sladkokyselá čínská polévka:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Sladkokyselá čínská polévka
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !